Στοιχεία Λογαριασμού Χρήστη
Είσοδος

H Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανένα τρόπο τους κωδικούς σας. Είναι προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν. Επιλέγετε τους μυστικούς κωδικούς σας βάση των κανόνων ασφαλείας και φυλάσσετέ τους με τρόπο που να μην είναι δυνατή η υποκλοπή τους.

Χρησιμοποιείτε το Agent Connect μόνο μέσω της ιστοσελίδας της Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών και όχι μέσω συνδέσμων (links) σε άλλα sites, μηχανές αναζητήσεως ή e-mail.Μην επιχειρήσετε να πραγματοποιήσετε είσοδο στο Agent Connect μέσω υπολογιστή που δεν έχει εγκριθεί από αρμόδιο στέλεχος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών.

Προσοχή! Υπάρχουν αναφορές για κακόβουλα προγράμματα που μπορούν να εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας χωρίς να το καταλάβετε και προσπαθούν να υποκλέψουν κωδικούς προσβάσεως. Εάν κατά τη διάρκεια της συνδέσεως στο Agent Connect παρατηρήσετε κάτι ασυνήθιστο, όπως «περίεργα» μηνύματα που σας προτρέπουν να ξαναδώσετε τους κωδικούς σας, μην ανταποκριθείτε. Φροντίστε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό με το οποίο πιθανόν έχει μολυνθεί. Αγνοήστε και διαγράψτε αμέσως «ύποπτα» e-mail που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία, περιέχουν συνδέσμους (links) ή συνημμένα αρχεία.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη απορία ή πρόβλημα που τυχόν σας εμφανιστεί παρακαλώ επικοινωνήστε στα κάτωθι τηλέφωνα για την άμεση επίλυσή του.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:+3023210 98064 ή στο e-mail ebanking@serrescoopbank.gr.

Επικοινωνία με:Tμήμα Μηχανογράφησης


Προσοχή δεν έχετε ενεργοποιημένη την Javascript οπότε δεν μπορείτε να κάνετε είσοδο στο σύστημα.

  • Σχετικά
  • Πιστοποιητικό Ασφαλείας
powered by Natech A.E. | Επικοινωνία  |  Όροι Χρήσης  |  Πολιτική Ασφαλείας
Επεξεργασία δεδομένων...
Επεξεργασία δεδομένων